Reduceri!

Aparat pentru deget de masura a pulsului si a oxigenului din sange cu afisaj LED/ FINGER CLIP PULSE OXIMETER/Puls-oximetru

lei49.00

Aparat pentru deget de masura a pulsului si a oxigenului din sange cu afisaj LED/ FINGER CLIP PULSE OXIMETER

4 în stoc

Transport Gratuit la comenzi de peste 250 lei

  • Done Produse Premium
  • Done Producător Român
  • Done Livrare rapidă în toată țara
Metoda de plata securizata
SKU: AM-001 Categorie:

Descriere

Pulsoximetrul  este un dispozitiv non invaziv de detecție a pulsului și al saturației de oxigen din sange. Este portabil și oferă o masurare de precizie și rapidă astfel in cat puteți verifica lipsa de oxigen in timp real.

Puls oximetrul cu clips pentru deget are avantajele unui dispozitiv cu volum mic, consum mic de energie, funcționare simpla și transport facil. In timpul măsurarii, cat timp degetul se află in clipsul pentru deget, senzorul fotoelectric incepe măsurarea iar ecranul va afișa direct valorile măsurate.

Caracteristici:

  • Afisaj in două culori. Interfața poate afisa informațiile in 4 moduri diferite.
  • Consum redus de energie, iar cele două baterii AAA pot fi utilizate mai mult de 15 ore.
  • Cand bateriile sunt descărcate, utilizarea normală poate fi afectata. Pe ecran exista un indicator de baterie descărcată.
  •  Cand nu este folosit, oximetrul se va opri automat după 8 secunde
  •  Acest produs este potrivit pentru măsurarea saturației de oxigen precum și a pulsului.
  •  Acest produs nu este recomandat pentru utilizare in timpul exercițiilor fizice și nu este potrivit pentru monitorizare continua.

Specificatii:

Tip pulsoximetru: pentru deget

Tip utilizare:profesional, uz casnic

Functii: indicator baterie, oprire automata

Valori masurate: pulsul, saturatia oxigenului din sange

Gama pulsului radial: 30BPM- 240 BPM

Precizia saturatiei oxigenului din sange: +- 1%

Precizie pulsatii: +- 1BPM

Intervalul de masurare a saturatiei oxigenului din sange: +-1%

Tip alimentare: baterii

Tip baterii: 2 x AAA

Culoare: alb

 

Manual de utilizare Pulsoximetru

 

Instructiuni de utilizare

-Dispozitivul functioneaza cu 2 baterii de tip AAA.-Bateriile nu se pun după orientarea arcurilor de susținere, ci respectând semnele + și –Dupa introducerea acestora, apăsaţi tasta funcţională -Introduceţi un deget potrivit în orificiul pentru deget al pulsoximetrului, pana in capat.-Pentru o acuratețe sporită a valorilor, se recomandă ca măsuratorile să se facă pe degetul arătător de la mâna stângă-Pentru valori cât mai precise, se recomandă ca unghia să fie curată, fără ojă sau lac de unghii, în caz contrar poate duce la măsurători inexacte-Nu mişcaţi degetul -Pulsoximetrul începe măsurarea-Nu vă mişcaţi în timpul măsurării-După câteva secunde se afişează valorile dumneavoastră pe ecran-Apasarea tastei functionale in timpul masurarii va schimba directia ecranului-Dacă scoateţi degetul din pulsoximetru, aparatul se opreşte automat dupăaproximativ 5 secundeIntretinere dispozitiv-Inainte de curatare opriti dispozitivul si scoateti bateriile -Puteti folosi o carpa curata pentru ecran si alcool medicinal (75%) pentru a sterge interiorul dispozitivului, insa fara a-l uda-Este indicat sa scoateti bateriile din oximetru daca acesta nu este folosit o perioada indelungata pentru a evita deteriorarea lui.-Se recomanda curatarea acestuia si inainte de prima utilizare-Cel mai bun mediu de depozitare al dispozitivului este temperatura mediului ambiant, de la 40°C la 60°C și umiditatea relativă nu depășește 95%. -Peecranul LED al dispozitivului se regasesc indicatorul bateriei,in dreptul acestuia, saturatia hemoglobinei, iar in dreptul iconitei in forma de inima este rata pulsului.Avertizare-În cazul persoanelor cu aritmie, valorile măsurate ale SpO₂ şi ale frecvenţei cardiace pot fi denaturate sau nu este posibilă măsurarea.-La persoane cu tensiune scăzută, persoane care suferă de diabet sau care iau medicamente pentru contracţia vaselor, se pot produce măsurări eronate sau denaturate

-La pacienţii cărora li s-au administrat în trecut coloranţi de uz clinic şi la pacienţi cu valori anormale de hemoglobină trebuie să luaţi în considerare măsurări denaturate. Acest lucru este valabil în special în cazul intoxicaţiilor cu monoxid de carbon şi cu methemoglobină, care pot fi cauzate, de exemplu, prin administrarea de anestezice locale sau în cazul lipsei-La persoane cu probleme circulatorii, utilizarea pulsoximetrului timp îndelungat poată să producă o stare de indispoziţie sau dureri. Prin urmare, nu folosiţi pulsoximetrul mai mult de 2 ore pe acelaşi deget.-În ceea ce privește degetele care sunt prea subțiri sau prea reci, probabil ar afecta măsurarea normală a SpO2 a pacientului și a ratei pulsului, vă rugăm să prindeți degetele groase, cum ar fi degetul mare și cel mijlociu, suficient de adânc însondă.-În timpul măsurării nu priviţi direct în interiorul carcasei. Lumina roşie şi lumina infraroşie invizibilă a pulsoximetrului pot cauza leziuni oculare.-Acest aparat nu este destinat utilizării de către persoane (inclusiv copii) cu abilităţi fizice, senzoriale sau psihice limitate sau care nu deţin experienţă şi/sau cunoştinţe suficiente, cu excepţia cazului în care sunt monitorizate de o persoană competentă responsabilă pentru siguranţa lor sau când primesc indicaţii din partea acesteia cu privire la utilizarea aparatului.-Copiii trebuie supravegheaţi pentru a nu se juca cu acest aparat.-Produsul este potrivit pentru copii de peste patru ani și adulți (Greutatea trebuie să fie între 15 kg și 110 kg). Nu utilizati produsul daca:−dacă prezentaţi reacţii alergice la produse din cauciuc.−dacă aparatul sau degetul testat sunt umede.−la copii mici şi sugari.−în timpul unei investigaţii IRM sau CT.−în timpul măsurării tensiunii la braţul corespunzător folosind o manşetă.−pe degete murdare, cu leucoplast sau cu unghii vopsite/false−la degete groase care nu pot fi introduse fără forţă în aparat (vârful degetului: lăţime aprox. > 20 mm, grosime >15 mm).−la degete cu modificări anatomice, edeme, cicatrice sau arsuri.−la degete cu grosime şi lăţime prea mici, cum se întâlnesc, de exemplu, la copii mici(lăţime aprox. < 10 mm, grosime < 5 mm).−la pacienţi care nu pot să ţină liniştit locul de aplicare (de exemplu, în caz de tremur).−în apropierea amestecurilor de gaze inflamabile sau explozive.-În cazul intoxicaţiilor cu monoxid de carbon, pulsoximetrul indică valori prea ridicate.-Pentru a nu denatura rezultatul, se recomandă ca în imediata apropiere a pulsoximetrului sănu existe surse de lumină puternice (de exemplu, lămpi cu fluorescenţă sau radiaţii solare directe)

 

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.