Ramburs (Numerar la Livrare)

Plata, aferenta comenzii dumneavoastra se face în lei, integral, la livrare prin intermediul personalului detasat de la serviciul de curierat.

Online cu Card Bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Transfer Bancar Direct

Fă plata direct în contul nostru bancar afişat la finalizarea comenzii. Te rog folosește ID-ul comenzii tale ca referință de plată. Comanda nu va fi livrată până când fondurile nu vor fi vărsate în contul nostru.

Costuri si Transport

Toate preturile afisate pe site includ TVA, insa nu includ si taxa de transport.
Pentru livrare se achita taxa de transport ce implica costuri suplimentare, in functie de valoarea comenzii, astfel:

  • Pentru comenzile de minimum 290 RON transportul este gratuit;
  • Pentru comenzile mai mici de 290 RON se percepe o taxa de transport in valoare de 25.90 RON pentru livrarea la domiciliu prin Cargus cu plata Ramburs sau 22.90 lei pentru plata online cu cardul.
  • Pentru comenzile cu livrare la EasyBox – Sameday se percepe o taxa de transport in valoare de 21.90 RON pentru coletele care se achita la Easybox sau 18.90 lei pentru coletele cu plata online cu cardul la emiterea comenzii.
  • Conditia este ca coletul cu produsele comandate sa se incadreaze in dimensiunile standard ale sertarelor, respectiv: – Sertar Mare: 44,5 x 39 x 47 cm / – Sertar Mediu: 44,5 x 20 x 47 cm / – Sertar Mic: 44,5 x 10 x 47 cm.